"Finasteride kopen: Apotheek"

Koop finasteride

Je kunt finasteride ook via een apotheek kopen online. Zij hebben een apothekerslicentie hetgeen ze toegang geeft tot de bekende merken zoals Propecia en een aantal Nederlandse generieke merkfinasteride. Bij sommige online apotheken kun je een artsconsult online bestellen. Dat betekent dat je niet naar de huisarts hoeft om een doktersrecept voorgeschreven te krijgen. Deze online apotheken zijn echter ook heel erg duur. Zelfs nog duurder dan de apotheek bij jou op de hoek. Je zult namelijk extra moeten betalen voor de verzending en voor het doktersrecept dat ze online voorschrijven tezamen met de bestelling.

Webshop is de beste keuze

De doorsnee webshop waar je finasteride kan kopen zonder recept heeft geen Propecia in hun assortiment. Daar heeft de (online) apotheek dus een voordeel. Het grote nadeel is echter dat ze ontzettend duur zijn. Wij hebben op onze website een vergelijking gemaakt tussen de prijzen van de online apotheek en die van ons. Dat geeft een duidelijk beeld van de besparingen die je kan realiseren.

Wij zijn geen doorsnee webshop: bij ons kun je wel Propecia en zelfs Proscar kopen, zonder recept, en gegarandeerd voor de laagste prijs die je op het internet kan vinden. Al onze merkfinasteride is origineel en wordt direct bij de apotheek afgenomen in een land waar finasteride zonder doktersvoorschrift verkrijgbaar is. Het zijn exact dezelfde medicijnen van farmaceut Merck Sharp & Dome (MSD) die je in Nederland bij de apotheek koopt. Het enige verschil is dat de verpakking en bijsluiter gelokaliseerd is voor het land waar ze via de officiële apotheken zonder recept verkocht morgen worden. Oh ja, en de prijs natuurlijk; die is veel en veel lager. Dát is onze succesformule.

Haaruitval bestrijden? dan ben je hier op de juiste plek!

Koop finasteride
Finasteride 5mg kopen bij apotheek - Vergeet 't maar!

Behalve de hoge prijzen is er nog iets waar je op moet letten als je van plan bent finasteride te kopen bij de apotheek. Zij verkopen geen finasteride 5mg zoals Proscar of een generiek merk. Deze tabletten zijn bedoeld voor een vergrote prostaat en worden dus niet voorgeschreven als behandeling voor mannelijke haaruitval. Als je bijvoorbeeld geld wilt besparen maar toch finasteride van dezelfde fabrikant als Propecia wilt hebben, dan kan je bij deze niet kopen bij de online apotheek. De doorsnee webshop heeft de echte Proscar ook niet. Wij wel.

Finasteride kopen via (online) apotheek op recept of online artsconsult beperkt je tot de aanschaf van 1mg tabletten. Als je echt potten wilt breken wat betreft geld besparen dan koop je generieke finasteride in 5mg tabletten. Let erop dat het een merkfinasteride is die van een wettelijk gevestigd farmaceutisch bedrijf komt. Het land van herkomst maakt in principe niet uit. Behalve Propecia en Proscar hebben wij nog een aantal van deze farmaceutische generieke merken.

Bespaar bergen met geld

Kijk nog eens op onze pagina zonder recept voor de jaarlijkse besparingen die finasteride kopen kan opleveren als je bij ons koopt in plaats van de online apotheek. Bijvoorbeeld: exact dezelfde Propecia voor een prijs die 60% lager ligt. Reken uit je winst!