"Finasteride kopen zonder recept in Nederland!"

Koop finasteride

Je kunt ervoor kiezen om finasteride te kopen zonder recept. De reden dat jij hiervoor kiest kan bijvoorbeeld zijn omdat je niet naar een huisarts kan gaan. Zij zijn - samen met een aantal commerciële haarklinieken – de enige die een recept kunnen voorschrijven waarmee je naar de apotheek kunt gaan om finasteride te kopen. Een andere goede reden is dat finasteride via de dokter een hoop geld kost. Jouw zorgverzekering zal deze kosten namelijk niet dekken. Nog een goede reden kan zijn, dat je finasteride 5mg wilt kopen om goedkoper uit te zijn. Deze finasteride tabletten deel je op in vier of vijf stukken om zo de aanbevolen dosis van 1mg per dag te benaderen. Een dokter zal echter alleen deze finasteride voorschrijven als je een kwaal hebt waarvoor dit medicijn bedoeld is, namelijk gerelateerd aan prostaatproblemen. Als jij het voor haaruitval wilt gebruiken dan kan je dit niet op doktersrecept kopen. Je kunt deze finasteride alleen via het internet zonder recept kopen. Nog een keer de voordelen op een rijtje:

  • Comfort: je kunt eenvoudig vanuit je luie stoel finasteride 1mg via een webshop bestellen zonder dat je naar de dokter hoeft om een voorschrift te krijgen
  • Goedkoop: online bestellen zonder recept is stukken goedkoper. Je kunt al gauw 800 euro per jaar besparen!
  • Goedkoopste: finasteride zonder voorschrift bestellen biedt de mogelijk om 5mg tabletten te kopen en deze op te delen. Hiermee bespaar je nog eens extra geld.

Johan Cruijff

Naar de legendarische woorden van wijlen Johan Cruijff: “Elk voordeel heb z’n nadeel”. We hebben de woorden voor de uitleg van dit thema gemakshalve even omgedraaid zoals je misschien al gemerkt had. Het nadeel van de aankoop zonder voorschrift is dat je er zeker van moet zijn dat de finasteride echt is. Er is namelijk veel namaak als ook merkloze tabletten op het internet te vinden. Als je finasteride koopt van een generiek merk in plaats van Propecia, zorg er dan voor dat je zeker weet dat het van een legaal farmaceutisch bedrijf komt. Dan is er niks aan de hand.

Bij ons kun je finasteride kopen zonder recept. Wij hebben zowel het originele Propecia als ook generieke merken, waarvan een aantal zeer bekende. Ook verkopen wij generieke merken die minder bekend zijn, desalniettemin zijn die tenminste zo goed als de bekende generieke merken. Het belangrijkste is dan ook dat je niet te vaak wisselt van merk. Kies één merk uit en blijf dit gebruiken. Als je ons als vaste leverancier kiest dan ben je ervan verzekert dat je echte finasteride in handen krijgt, waarmee je ook nog eens veel geld bespaart. Wij zijn zonder twijfel de goedkoopste aanbieder van 100% authentieke, legale farmaceutische merkfinasteride op het internet.

Haaruitval bestrijden? dan ben je hier op de juiste plek!

Koop finasteride
Geld besparen

Finasteride zonder voorschrift kopen heeft dus nogal wat voordelen. En als je bij ons finasteride koopt dan gaat Johan Cruijff's uitspraak toch echt niet op (sorry Johan!). Je bespaart bergen met geld, echt waar:

De voordelen van finasteride kopen zonder recept
Merk Zonder recept (bij ons) Met recept (online artsconsult)
Propecia Vanaf 40 euro Vanaf 100 euro
Proscar Vanaf 20 euro Niet beschikbaar
1mg generiek Vanaf 20 euro Vanaf 100 euro
5mg generiek Vanaf 15 euro Niet beschikbaar

Uit bovenstaande prijsvergelijking kun je al gauw zien dat online finasteride kopen zonder voorschrift veel voordeliger is. Als je bij ons Propecia besteld ben je per maand meer dan 60 euro goedkoper uit; wij rekenen namelijk geen verzendkosten en er wordt geen online doktersconsult verrekend. Op jaarbasis is dat meer dan 700 euro. Een enorme smak met geld!

Als je nog meer geld wilt besparen dan kies je voor een van onze finasteride 1mg in generieke merken. Die zijn bij ons de helft goedkoper dan Propecia. Bij een (online) apotheek zijn de prijzen voor Propecia en 1mg generieke finasteride navenant gelijk. Dan is de keuze gauw gemaakt als je ervoor kiest een generiek merk te gebruiken. Koop deze finasteride zonder recept bij ons en bespaar bijna 1000 euro per jaar.

Een andere, goedkopere optie is om Proscar te kopen. Je kiest dan voor minder gebruiksgemak omdat je de tabletten elke vier of vijf dagen moet opdelen maar kunt nog meer geld besparen. Op recept is deze finasteride niet verkrijgbaar voor de behandeling van haaruitval. Bij ons kun je echter gewoon zonder recept terecht hiervoor. Een doosje bevat 10 tabletten, en is dus goed voor 40 tot 50 dagen. Tel uit je winst!

Ilustratie voor Proscar kopen zonder recept vs Propecia kopen op recept
Proscar kopen zonder recept - vertrouwd en tóch goedkoop!
Het kan altijd nóg goedkoper

Als laatste kun je nog een stap goedkoper. Ja, je hoort het goed. Kies dan voor 5mg generieke merkfinasteride. Elk doosje - ongeacht het finasteride merk - bevat 10 tabletten. Ook voor deze geldt dat het niet op doktersvoorschrift verkrijgbaar is als je Alopecia Androgentica wilt behandelen. En ook deze verkopen wij zonder recept.